Category: קורס מתחילים בעישון
מתכונים יש אין-סוף. אבל רובנו מחפשים את הפשטות. את הדרך הקלה להגיע ליעד מבלי להסתבך עם רשימת מוצרים ארוכה ומפחידה. הרבה מאיתנו אוהבים את הבשר “כמו שהוא” ולא רואים צורך בהוספת תבלינים ורטבים שונים. וכמו שאנחנו אוהבים לומר – בשר טוב ואיכותי לא צריך שום תוספת.
ריכזנו עבורכם רשימת מתכוני בסיס, בכדי קודם כל לתת לכם את הכלים והידע כיצד להתייחס ולהכין כל סוג נתח, בדרך הפשוטה ביותר המביאה לתוצאות הטובות ביותר – כאשר המצרכים הדרושים במתכון לא עולים על שלושה: בשר, שמן זית ופלפל שחור גרוס.
זיכרו – הדבר החשוב ביותר אחרי איכות הבשר היא דרך העשיה ולא התיבול! כמה שהעשייה תהיה איטית יותר תוכלו לדייק יותר ולפספס פחות. וכמובן – עישון איטי מביא רמת טעמים וארומה אחרת לגמרי, מרקם עסיסי ורך, ומידת עשייה זהה מקצה הנתח ועד למרכזו. Win. Win. Win.