כנפיים בגריל זהו אחד החטיפים הבשריים הכי קלילים ומתגמלים שאפשר למצוא. אם משקיעים עוד קצת ומכינים מראש את הכנפיים ע"י השרייה במרינדה איכותית – ומסיימים בצליה איטית על הגריל, מקבלים שדרוג מדליק שכולם "יעופו" עליו!
בקערת זכוכית או פלסטיק גדולה משלבים את הבירה, רוטב סויה, דבש, חומץ יין אורז, רוטב הסרירצ'ה, שמן שומשום ותערובת "חריפות מתוקה". טורפים היטב בעזרת מטרפה לאיחוד כל המרכיבים ליצירת רוטב מרינדה.
מוסיפים את כנפי העוף למרינדה ומערבבים היטב לכיסוי אחיד. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות, ניתן להשאיר במקרר עד 24 שעות.
מוציאים את כנפי העוף מהמקרר, מסננים את המרינדה וטופחים עליהן קלות לייבוש. מחממים את הגריל שלכם ל -177 מעלות צלזיוס. מניחים את הכנפיים על מחבת לגריל וצולים במשך 20-25 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית של הכנפיים היא 74 מעלות צלזיוס לפחות. מוציאים מהגריל ומגישים כל עוד זה חם.
מתכון לפיצה בטאבון
סטייק טומהוק בגריל
סטייק בטכניקת ריברס סירינג
סטייק אנטריקוט בגריל
קשה לתפוס כיוון? המגוון אשש וזה מבלבל?
בשביל זה אנחנו כאן בשבילכם!
אפשר להשאיר פרטים וניצור קשר בהקדם