fbpx

בס"ד

בס"ד

מכירות:

שירות:

המבורגר טראפל שחור

המבורגר הטראפל השחור הוא בראש טבלת המועדפים. בשר עסיסי מתובל בשום וביחד עם כל התוספות, זה ביס שלא תשכחו לעולם.

category

קטגוריה

time

זמן הכנה

25 דקות

level

דרגת קושי

קל

diners

מספר סועדים

4

מצרכים למתכון

המבורגר

  • 900 גרם בשר טחון
  • 4 לחמניות המבורגר
  • 2 כפות תערובת אבקת שום/שום כתוש

רוטב איולי

  • כוס מיונז
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 1/2 כפית שום כתוש/אבקת שום

בצל בלסמי

  • 1 בצל אדום חתוך לרצועות קצרות ודקות
  • 30 גרם פטריות שמפיניון חתוכות
  • 2 כפות תחליף חמאה או שמן זית
  • 1 כף חומץ בלסמי

הוראות הכנה

בעזרת לוחץ המבורגרים עצבו את הבשר הטחון לעיגולי המבורגר. שימו לב לא ללחוץ חזק! דחיסה גבוהה של הבשר תגרום להמבורגר להיות יבש ולא מוצלח. אנחנו רוצים לשמור על הבשר אוורירי ועסיסי. במידה ואין לכם לוחץ המבורגרים ניתן פשוט לכדרר כדור ולשטח אותו בעדינות לצורה.

לפני הצליה יש ליצור גומה באמצע קציצת ההמבורגר, כך שהיא לא תתכווץ לכדור גבוה בעת הצלייה.

להכנת רוטב האיולי, ערבבו כוס מיונז, כף חרדל דיז'ון וחצי כפית שום כתוש/אבקת שום.

כדי להכין את הבצל הבלסמי, הקפיצו את הבצל האדום המוזהב ביחד עם הפטריות בתחליף חמאה או שמן זית עד שהבצל מזהיב יפה ונהיה שקוף. הוסיפו את החומץ הבלסמי והמשיכו לערבב עד להמסת החומץ, בזהירות שלא לשרוף את הבצל.

הפעילו את המעשנה/גריל וכוונו לאזור ה260 מעלות צלזיוס – וצלו את הקציצות למידת העשייה שאתם אוהבים.

*טיפ לוהט –  ניתן לחמם את לחמניות ההמבורגר על הגריל למרקם צלוי וקריספי.

בנו את ההמבורגר בלחמניה עם התוספות האהובות עליכם, בשילוב עם רוטב האיולי והבצל הבלסמי.

בתיאבון!

מחפשים תוצאות מעולות?השתמשו בכלים מעולים

מתכונים נוספים

מתכון לפיצה בטאבון

אתם רוצים להכין פיצה כמו מקצוענים ולקצור מחמאות אבל חוששים ולא יודעים איך להתחיל? אנחנו כאן כדי לקחת אתכם יד ביד להצלחה שלכם. 

קבלו באהבה מתכון בסיסי ומפורט שיעזור לכם לעשות את הצעדים הראשונים שלכם ב

סטייק טומהוק בגריל

לפעמים, טוב להיות מלך או לפחות להתייחס לעצמכם כאחד. פנקו את עצמכם הערב עם סטייק טומהוק בגריל מתובל בתערובת תבלינים מנצחת ומעליה רוטב תחליף חמאה, שום ורוזמרין. סטייק הטומהוק הוא אחד מנתחי הסטייק הפופול

סטייק בטכניקת ריברס סירינג

טכניקת הרברס סירינג (צלייה הפוכה reverse sear) צברה לאחרונה פופולריות ביחס לשיטת הצלייה הרגילה ומסיבה טובה. זו פשוט דרך מצוינת לבשל נתח סטייק עבה לטמפרטורה הפנימית המושלמת ועם זאת עדיין לקבל את הציפוי

סטייק אנטריקוט בגריל

אם אתם רק מחפשים מתכון קל ופשוט להכנה לסטייק על הגריל, הגעתם בדיוק למקום הנכון. עקבו אחר ההוראות לסטייק אנטריקוט המבושל בצורה מושלמת ומתובל בתערובת תיבול בסגנון Steak House.

בס"ד

מכירות:

שירות:

רוצה שניצור קשר?
רק להשאיר טלפון, מייל – והשאר עלינו
דילוג לתוכן