שיפודי עוף תמיד יוצאים מוצלחים כמנה ראשונה. עם התיבול הנכון ובמידת עשיה נכונה ומדוייקת – עלולים לגרוף את רוב השבחים. שילפו שיפודים ושפדו את העוף!!! אתם תאהבו את המתכון הזה!
חתכו את כל חתיכות חזה העוף לקוביות של 2.5 סנטימטר.
להכנת המרינדה: מערבבים בקערה גדולה את שמן הזית, רוטב הסויה, הדבש, השום ותערובת תיבול מעושנת מתחרה מבית פיטבוס. מוסיפים את העוף ומערבבים היטב. כשהעוף מכוסה לגמרי מניחים לו לשרות במרינדה במשך 2-12 שעות.
בתבנית אפייה גדולה ורדודה, משרים את שיפודי העץ במים במשך שעתיים לפחות ועד 12 שעות.
לאחר שהעוף סיים לשרות במרינדה והשיפודים סיימו לשרות במים, מרוקנים את המים מהשיפודים ומוציאים את העוף מהמרינדה.
הפעל את הגריל שלך על מצב "smoke" (מצב עישון). לאחר שהוא נדלק, הגדר את הטמפרטורה ל 177 מעלות צלזיוס.
משחילים חתיכת עוף, ואחריה חתיכת פלפל, פטריות ובצל. חוזרים על הפעולה עד שהשיפודים מלאים.
צולים את השיפודים המלאים במשך 5 דקות בצד אחד, ואז הופכים לצד השני וצולים במשך 5 דקות נוספות או עד שהעוף מגיע לטמפרטורה פנימית של 83 מעלות לפחות. מוציאים מהגריל ומגישים.
מתכון לפיצה בטאבון
סטייק טומהוק בגריל
סטייק בטכניקת ריברס סירינג
סטייק אנטריקוט בגריל
קשה לתפוס כיוון? המגוון אשש וזה מבלבל?
בשביל זה אנחנו כאן בשבילכם!
אפשר להשאיר פרטים וניצור קשר בהקדם