צלעות תמיד משדרגות ארוחה ברמה או שתיים והם נחשבים לאחד החתכים הרכים והטעימים ביותר של בשר בקר. אם חיפשתם מתכון מרשים שלא דורש בפועל הרבה עבודה הגעתם למקום הנכון! הצלעות הכבושות והמעושנות הללו מושלמות כמנה ראשונה או כמתאבן כדי להרשים את האורחים בארוחת הערב הבאה שלכם.
הסירו עודפי שומן לפי העדפתכם וכן הסירו קרום Silver Skin או את שכבת המטמברה במידת הצורך (שכבת בשר דקה וקשה שמעל השומן ומתייבשת לגמרי בעישון ולכן עדיף להסירה).
הכינו תערובת מרינדה – בקערה ערבבו יחד 2 כוסות רוטב צ'ילי מתוק חריף, כף רוטב חרדל ודבש, דבש, שמן זית וכף תימין מיובש.
הניחו את צלעות בתבנית רדודה או בשקית הניתנת לסגירה ושפכו את תערובת המרינדה. צפו את הצלעות ביסודיות עם הרוטב והכניסו למקרר כאשר הן מכוסות (או אטומות בשקית) למשך הלילה.
חממו את המעשנה/גריל ל -120 מעלות צלזיוס והניחו את הצלעות עם העצם כלפי מטה על רשת הגריל. תנו לבשר להתבשל במשך 5 שעות. רגע לפני ההסרה, זגגו רוטב ברביקיו לפי הטעם.
הניחו את הצלעות על צלחת ההגשה וקשטו בבצל ירוק.
מחפשים מה להוסיף בצד להשלמת המנה? נסו לשלב אותה עם אספרגוס על הגריל.
מתכון לפיצה בטאבון
סטייק טומהוק בגריל
סטייק בטכניקת ריברס סירינג
סטייק אנטריקוט בגריל
קשה לתפוס כיוון? המגוון אשש וזה מבלבל?
בשביל זה אנחנו כאן בשבילכם!
אפשר להשאיר פרטים וניצור קשר בהקדם