מנה אלגנטית, מלאת טעם ולחה, המתכון הזה לעופות הקורניש חן מעושנים וצלויים הוא שינוי מענג לטעם של העוף הצלוי המסורתי. תרנגולות קורניש חן הן זן קטן יותר של עוף המושלמות עבור מנות אישיות לאירוע הבא שלך או לארוחת הערב המשפחתית. מעשנים את העופות כדי להחדיר את טעם העישון לתוך הבשר ואז צולים אותם עד שהעור פריך וזהוב.
טפחו על העופות בעזרת נייר סופג כדי לייבש את השטח.
הניחו את הכרישה, הרוזמרין, הטימין, השום והלימון במחבת מברזל יצוק. הניחו את העופות מעל ואז טפטפו שמן זית על העוף לאחר הייבוש בעזרת נייר סופג.
בקערה קטנה ערבבו את ציר העוף, תערובת עשבי התיבול האיטלקיים, המלח והפלפל.
תבלו את העופות בעזרת תערובת התיבול מבפנים ומבחוץ, ואז העבירו לגריל.
הדליקו את המעשנה/גריל שלכם וחממו מראש ל -93 מעלות צלזיוס. אם אתם משתמשים בגריל גז או פחם, הגדירו אותו לחום נמוך ועקיף.
עשנו את התרנגולות למשך שעה, ואז העלו את הטמפרטורה ל -118 מעלות צלזיוס וצלו במשך 35 עד 45 דקות, עד שתגיעו לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות צלזיוס.
טיפ: סובבו את העופות כל 20 דקות כדי להבטיח השחמה אחידה.
הוציאו את העופות מהגריל, תנו להם לנוח במשך 20 דקות ואז הגישו חם.
מתכון לפיצה בטאבון
סטייק טומהוק בגריל
סטייק בטכניקת ריברס סירינג
סטייק אנטריקוט בגריל
קשה לתפוס כיוון? המגוון אשש וזה מבלבל?
בשביל זה אנחנו כאן בשבילכם!
אפשר להשאיר פרטים וניצור קשר בהקדם