החיו את עוף הברביקיו שלכם עם המתכון הזה לשוקיי עוף מעושנות עם צ'ימיצ'ורי. שוקיי עוף רכות על עצם מתובלות במגוון תבלינים ומעושנות על הגריל. מזלפים מעל רוטב צ'ימיצ'ורי טרי של חומץ יין אדום, עשבי תיבול טריים, שום ותבלינים להוספת גיוון בטעם העוף שכל המשפחה תאהב.
זלפו שמן זית על ירכי העוף, ואז תבלו במיץ לימון ליים ומלח לפי הטעם והניחו בצד לספוג את התבלינים.
הכינו את רוטב הצ'ימיצ'ורי על ידי ערבוב של 1/4 כוס שמן זית, 1 כף חומץ יין אדום, 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה, 1 כף בצל אדום טחון, 1 שן שום טחונה, 1 כפית אורגנו קצוץ, 1/2 כפית מלח ו- 1/8 כפית פלפל שחור בקערת ערבוב.
הדליקו את המעשנה/גריל שלכם וחממו מראש ל-120 מעלות צלזיוס. אם אתם משתמשים בגריל גז או פחם, הגדירו אותו לחום נמוך ועקיף.
הניחו את שוקיי העוף על רשת הגריל ועשנו אותם במשך 60 עד 75 דקות, עד לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות צלזיוס.
הוציאו את העוף מהגריל ותנו לו לנוח במשך 10 דקות. לאחר מכן הגישו חם עם רוטב הצ'ימיצ'ורי.
טיפ: מחפשים איך לסכם את המנה הטעימה הזו? נסו סלט צמחי נחמד ורענן כדי לצנן את בלוטות הטעם שלכם.
מתכון לפיצה בטאבון
סטייק טומהוק בגריל
סטייק בטכניקת ריברס סירינג
סטייק אנטריקוט בגריל
קשה לתפוס כיוון? המגוון אשש וזה מבלבל?
בשביל זה אנחנו כאן בשבילכם!
אפשר להשאיר פרטים וניצור קשר בהקדם