fbpx

בס"ד

בס"ד

מכירות:

שירות:

עוף מעושן בצ'ימיצ'ורי

החיו את עוף הברביקיו שלכם עם המתכון הזה לשוקיי עוף מעושנות עם צ'ימיצ'ורי. שוקיי עוף רכות על עצם מתובלות במגוון תבלינים ומעושנות על הגריל. מזלפים מעל רוטב צ'ימיצ'ורי טרי של חומץ יין אדום, עשבי תיבול טריים, שום ותבלינים להוספת גיוון בטעם העוף שכל המשפחה תאהב.

category

קטגוריה

time

זמן הכנה

1.5 שעות

level

דרגת קושי

בינוני

diners

מספר סועדים

4

מצרכים למתכון

  • 1/8 כפית פלפל שחור
  • 900 גרם שוקיי עוף/כנפיים/כרעיים
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית אורגנו קצוץ
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף בצל אדום טחון
  • 1 כף חומץ בן יין אדום
  • מלח
  • לימון ליים

      הוראות הכנה

      זלפו שמן זית על ירכי העוף, ואז תבלו במיץ לימון ליים ומלח לפי הטעם והניחו בצד לספוג את התבלינים.

      הכינו את רוטב הצ'ימיצ'ורי על ידי ערבוב של 1/4 כוס שמן זית, 1 כף חומץ יין אדום, 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה, 1 כף בצל אדום טחון, 1 שן שום טחונה, 1 כפית אורגנו קצוץ, 1/2 כפית מלח ו- 1/8 כפית פלפל שחור בקערת ערבוב.

      הדליקו את המעשנה/גריל שלכם וחממו מראש ל-120 מעלות צלזיוס. אם אתם משתמשים בגריל גז או פחם, הגדירו אותו לחום נמוך ועקיף.

      הניחו את שוקיי העוף על רשת הגריל ועשנו אותם במשך 60 עד 75 דקות, עד לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות צלזיוס.

      הוציאו את העוף מהגריל ותנו לו לנוח במשך 10 דקות. לאחר מכן הגישו חם עם רוטב הצ'ימיצ'ורי.

      טיפ: מחפשים איך לסכם את המנה הטעימה הזו? נסו סלט צמחי נחמד ורענן כדי לצנן את בלוטות הטעם שלכם.

      בתיאבון!

      מחפשים תוצאות מעולות?השתמשו בכלים מעולים

      מתכונים נוספים

      מתכון לפיצה בטאבון

      אתם רוצים להכין פיצה כמו מקצוענים ולקצור מחמאות אבל חוששים ולא יודעים איך להתחיל? אנחנו כאן כדי לקחת אתכם יד ביד להצלחה שלכם. 

      קבלו באהבה מתכון בסיסי ומפורט שיעזור לכם לעשות את הצעדים הראשונים שלכם ב

      סטייק טומהוק בגריל

      לפעמים, טוב להיות מלך או לפחות להתייחס לעצמכם כאחד. פנקו את עצמכם הערב עם סטייק טומהוק בגריל מתובל בתערובת תבלינים מנצחת ומעליה רוטב תחליף חמאה, שום ורוזמרין. סטייק הטומהוק הוא אחד מנתחי הסטייק הפופול

      סטייק בטכניקת ריברס סירינג

      טכניקת הרברס סירינג (צלייה הפוכה reverse sear) צברה לאחרונה פופולריות ביחס לשיטת הצלייה הרגילה ומסיבה טובה. זו פשוט דרך מצוינת לבשל נתח סטייק עבה לטמפרטורה הפנימית המושלמת ועם זאת עדיין לקבל את הציפוי

      סטייק אנטריקוט בגריל

      אם אתם רק מחפשים מתכון קל ופשוט להכנה לסטייק על הגריל, הגעתם בדיוק למקום הנכון. עקבו אחר ההוראות לסטייק אנטריקוט המבושל בצורה מושלמת ומתובל בתערובת תיבול בסגנון Steak House.

      בס"ד

      מכירות:

      שירות:

      רוצה שניצור קשר?
      רק להשאיר טלפון, מייל – והשאר עלינו
      דילוג לתוכן