fbpx

בס"ד

בס"ד

מכירות:

שירות:

כנפיים עוף פריכות ופשוטות להכנה

כנפי העוף הקלילות והפריכות האלה הן המתאבן המושלם למפגש עם חברים או לארוחת ערב באמצע השבוע למשפחות עסוקות. עם כמה דקות בלבד של הכנה ו -40 דקות על הגריל, תוכלו ליהנות מזמן איכות עם יקיריכם בזמן שהכנפיים האלה מתבשלות. מגישים עם סלט כרוב ותירס או מנת צד האהובה עליכם מתפוחי אדמה.

category

קטגוריה

time

זמן הכנה

45 דקות

level

דרגת קושי

קל

diners

מספר סועדים

4

מצרכים למתכון

  • חבילה של כנפיים עוף
  • שמן זית איכותי
  • מלח
  • סוכר/סוכר חום
  • פלפל שחור
  • בצל מיובש
  • שום מיובש
  • אבקת מיץ לימון/מיץ לימון

      הוראות הכנה

      ייבשו את כנפי העוף המופשרות עד שהן יבשות בנייר מגבת/נייר סופג.

      ערבבו בקערה תערובת תיבול של מלח, סוכר/סוכר חום, בצל מיובש, שום מיובש, אבקת מיץ לימון/מיץ לימון רגיל – כמויות לפי הטעם.

      הברישו את הכנפיים בשמן זית מכל הצדדים ופזרו מעל את תערובת התיבול.

      הדליקו את הגריל על  177 מעלות צלזיוס ותנו לו להתחמם לטמפרטורה הרצויה.

      צלו את הכנפיים ב 177 מעלות צלזיוס למשך 40 דקות או עד שהכנפיים פריכות. הפכו את הכנפיים לאחר 20 דקות בערך. הגישו בעוד הכנפיים עדיין חמות.

      תלוי בגודל כנפי העוף, בטמפרטורה של 350 מעלות צלזיוס זה אמור לקחת כ- 40 עד 45 דקות רק לבישול על הגריל.

      כמה זמן צריך לבשל כנפי עוף – תלוי בגודל כנפי העוף, בטמפרטורה של 177 מעלות צלזיוס זה אמור לקחת כ- 40 עד 45 דקות לבישול על הגריל.

      טיפ: הכנפיים עשויות לגמרי רק כאשר העוף מגיע לטמפ' פנימית של 74 מעלות צלזיוס.

      בתיאבון!

      מחפשים תוצאות מעולות?השתמשו בכלים מעולים

      מתכונים נוספים

      מתכון לפיצה בטאבון

      אתם רוצים להכין פיצה כמו מקצוענים ולקצור מחמאות אבל חוששים ולא יודעים איך להתחיל? אנחנו כאן כדי לקחת אתכם יד ביד להצלחה שלכם. 

      קבלו באהבה מתכון בסיסי ומפורט שיעזור לכם לעשות את הצעדים הראשונים שלכם ב

      סטייק טומהוק בגריל

      לפעמים, טוב להיות מלך או לפחות להתייחס לעצמכם כאחד. פנקו את עצמכם הערב עם סטייק טומהוק בגריל מתובל בתערובת תבלינים מנצחת ומעליה רוטב תחליף חמאה, שום ורוזמרין. סטייק הטומהוק הוא אחד מנתחי הסטייק הפופול

      סטייק בטכניקת ריברס סירינג

      טכניקת הרברס סירינג (צלייה הפוכה reverse sear) צברה לאחרונה פופולריות ביחס לשיטת הצלייה הרגילה ומסיבה טובה. זו פשוט דרך מצוינת לבשל נתח סטייק עבה לטמפרטורה הפנימית המושלמת ועם זאת עדיין לקבל את הציפוי

      סטייק אנטריקוט בגריל

      אם אתם רק מחפשים מתכון קל ופשוט להכנה לסטייק על הגריל, הגעתם בדיוק למקום הנכון. עקבו אחר ההוראות לסטייק אנטריקוט המבושל בצורה מושלמת ומתובל בתערובת תיבול בסגנון Steak House.

      בס"ד

      מכירות:

      שירות:

      רוצה שניצור קשר?
      רק להשאיר טלפון, מייל – והשאר עלינו
      דילוג לתוכן