כנפי העוף הקלילות והפריכות האלה הן המתאבן המושלם למפגש עם חברים או לארוחת ערב באמצע השבוע למשפחות עסוקות. עם כמה דקות בלבד של הכנה ו -40 דקות על הגריל, תוכלו ליהנות מזמן איכות עם יקיריכם בזמן שהכנפיים האלה מתבשלות. מגישים עם סלט כרוב ותירס או מנת צד האהובה עליכם מתפוחי אדמה.
ייבשו את כנפי העוף המופשרות עד שהן יבשות בנייר מגבת/נייר סופג.
ערבבו בקערה תערובת תיבול של מלח, סוכר/סוכר חום, בצל מיובש, שום מיובש, אבקת מיץ לימון/מיץ לימון רגיל – כמויות לפי הטעם.
הברישו את הכנפיים בשמן זית מכל הצדדים ופזרו מעל את תערובת התיבול.
הדליקו את הגריל על 177 מעלות צלזיוס ותנו לו להתחמם לטמפרטורה הרצויה.
צלו את הכנפיים ב 177 מעלות צלזיוס למשך 40 דקות או עד שהכנפיים פריכות. הפכו את הכנפיים לאחר 20 דקות בערך. הגישו בעוד הכנפיים עדיין חמות.
תלוי בגודל כנפי העוף, בטמפרטורה של 350 מעלות צלזיוס זה אמור לקחת כ- 40 עד 45 דקות רק לבישול על הגריל.
כמה זמן צריך לבשל כנפי עוף – תלוי בגודל כנפי העוף, בטמפרטורה של 177 מעלות צלזיוס זה אמור לקחת כ- 40 עד 45 דקות לבישול על הגריל.
טיפ: הכנפיים עשויות לגמרי רק כאשר העוף מגיע לטמפ' פנימית של 74 מעלות צלזיוס.
מתכון לפיצה בטאבון
סטייק טומהוק בגריל
סטייק בטכניקת ריברס סירינג
סטייק אנטריקוט בגריל
קשה לתפוס כיוון? המגוון אשש וזה מבלבל?
בשביל זה אנחנו כאן בשבילכם!
אפשר להשאיר פרטים וניצור קשר בהקדם