המבורגר הטראפל השחור הוא בראש טבלת המועדפים. בשר עסיסי מתובל בשום וביחד עם כל התוספות, זה ביס שלא תשכחו לעולם.
המבורגר
רוטב איולי
בצל בלסמי
בעזרת לוחץ המבורגרים עצבו את הבשר הטחון לעיגולי המבורגר. שימו לב לא ללחוץ חזק! דחיסה גבוהה של הבשר תגרום להמבורגר להיות יבש ולא מוצלח. אנחנו רוצים לשמור על הבשר אוורירי ועסיסי. במידה ואין לכם לוחץ המבורגרים ניתן פשוט לכדרר כדור ולשטח אותו בעדינות לצורה.
לפני הצליה יש ליצור גומה באמצע קציצת ההמבורגר, כך שהיא לא תתכווץ לכדור גבוה בעת הצלייה.
להכנת רוטב האיולי, ערבבו כוס מיונז, כף חרדל דיז'ון וחצי כפית שום כתוש/אבקת שום.
כדי להכין את הבצל הבלסמי, הקפיצו את הבצל האדום המוזהב ביחד עם הפטריות בתחליף חמאה או שמן זית עד שהבצל מזהיב יפה ונהיה שקוף. הוסיפו את החומץ הבלסמי והמשיכו לערבב עד להמסת החומץ, בזהירות שלא לשרוף את הבצל.
הפעילו את המעשנה/גריל וכוונו לאזור ה260 מעלות צלזיוס – וצלו את הקציצות למידת העשייה שאתם אוהבים.
*טיפ לוהט – ניתן לחמם את לחמניות ההמבורגר על הגריל למרקם צלוי וקריספי.
בנו את ההמבורגר בלחמניה עם התוספות האהובות עליכם, בשילוב עם רוטב האיולי והבצל הבלסמי.
מתכון לפיצה בטאבון
סטייק טומהוק בגריל
סטייק בטכניקת ריברס סירינג
סטייק אנטריקוט בגריל
קשה לתפוס כיוון? המגוון אשש וזה מבלבל?
בשביל זה אנחנו כאן בשבילכם!
אפשר להשאיר פרטים וניצור קשר בהקדם