עוף פיקנטי במנגל בסגנון קייג'ון הוא דרך טעימה לגוון בשגרת הצלייה שלכם על ידי הוספת הטעמים המתוקים והחריפים שחבל באיו בלואיזיאנה ידוע בהם. מגישים אותו עם רוטב נוסף כדי לקחת את הטעם לרמה גבוהה יותר.
בפני עצמו, חזה עוף נטול עור יכול להיות תפל ולכן המתכון הזה הוא גם דרך מצוינת להפוך אותם לרכים, עסיסיים וטעימים ברמה שתגרום לכם ללקק את השפתיים.
בקערת ערבוב קטנה מערבבים יחד את התערובת "חריף/מתוק", עם האורגנו והטימין הטחון.
מעסים את חזה העוף בשמן זית ומקפידים לצפות את הבשר במלואו. מתבלים בנדיבות את חזה העוף מכל הצדדים בתערובת מקערת הערבוב.
הפעילו את הגריל שלכם והגדירו את הטמפרטורה ל -177 מעלות צלזיוס. אם אתם משתמשים בגריל גז או פחם, הגדירו אותו לחום בינוני. הכניסו רגש טמפרטורה (פרוב) לחלק העבה ביותר של אחת מחתיכות חזה העוף והניחו את העופות על הגריל. צולים את הבשר בצד אחד במשך 10-12 דקות, ואז הופכים וצולים על הגריל במשך 5-7 דקות נוספות, או עד שחזה העוף מזהיב ועסיסי ומגיע לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות צלזיוס.
מוציאים את העוף מהגריל ונותנים לו לנוח במשך 10 דקות.
בזמן שהעוף נח מכינים את הרוטב. שלבו את תחליף החמאה, רוטב הברביקיו, הבירה, רוטב הווסטרשייר, מיץ הליים והשום הטחון במחבת חסינה לחום והניחו על הגריל. מביאים את הרוטב לרתיחה. ברגע שהוא רותח, מסירים אותו מהאש, טורפים אותו ומגישים לצד העוף.
מתכון לפיצה בטאבון
סטייק טומהוק בגריל
סטייק בטכניקת ריברס סירינג
סטייק אנטריקוט בגריל
קשה לתפוס כיוון? המגוון אשש וזה מבלבל?
בשביל זה אנחנו כאן בשבילכם!
אפשר להשאיר פרטים וניצור קשר בהקדם